Webnieuws Wichelen

Wednesday, 1 Feb 2023

Update20:58

You are here: Actualiteit Wichelen for Life 'Laatste Wichelen for Life'
Error
  • Error loading feed data.

'Laatste Wichelen for Life'

Samen met Studio Brussel gaan enkele Wichelse verenigingen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. "Omdat deze editie de laatste is, willen we als Wichelaars ook een grootsere actie op stelten zetten. We gaan namelijk een complete actieweek organiseren onder de noemer 'Wichelen for Life'."

De aftrap van deze week zal gegeven worden door de school, Gibo De Meander, in Wichelen door een kerstmarkt op vrijdagavond 16 december. Hetzelfde weekend staat ook de jeugdraad én alle Wichelse jeugdverenigingen garant voor deze kerstmarktsfeer met hun kerstmarkt op zondag 18 december op het Gemeentelijk domein (voor JOC Antigoon). Doorheen de week roepen we iedereen op om particuliere actie te doen om hun centje bij te dragen. Een overzicht van dit alles willen we jullie voorstellen in een fantastische Slotshow. Deze Slotshow zal ter gelijkertijd lopen met deze van Studio Brussel op vrijdagavond 23 december. Naast de bekendmaking van alle resultaten, zullen LoL Wichelen en tal van sympathisanten ook een muzikale show brengen binnen de gezellige kerstsfeer.

In de rubriek 'Wichelen for life' op Webnieuws Wichelen ga je dan ook meer details kunnen vernemen rond alle acties die er zullen plaats vinden in Wichelen. Wil jezelf ook een actie doen onder deze noemer, laat ons dan je idee weten via: wichelenforlife@hotmail.com!
Dit kan gaan van deur-tot-deur-gezang, over een koekjesverkoop naar een veiling voor het goeie doel. Als je ons laat weten wat je juist doet én wanneer, dan bezorgen we je ons logo en communiceren we je actie zodat deze ook meer succes zal kennen.
Wil je ons ook volgen op facebook, dan kan je terecht op www.facebook.com/Wichelen.for.life om eveneens alle actie te volgen in woord én beeld!