Webnieuws Wichelen

Wednesday, 17 Aug 2022

Update20:58

You are here: Actualiteit Sportnieuws 380 lopers voor tweede memorial Van De Putte
Error
  • Error loading feed data.
25
Jan
2010

380 lopers voor tweede memorial Van De Putte

Read more...Schellebelle - Liefst 380 atleten kwamen opdagen voor de veldloop die atletiekclub Eerlijk Streven zondag aan het voetbalplein van KVV Schelde en op de achterliggende gronden van DDS organiseerde. Zij kregen een loodzwaar modderparcours voorgeschoteld. Desondanks haalde de organiserende club toch heel wat podiumplaatsen binnen.

Zo waren er eerste plaatsen voor benjamin jongens Wieter Annaert, miniemen meisjes Jolien De Schaepmeester, junior Thomas De Bock en seniore Selien De Schrijder. Ook tal van andere Wichelse atleten vielen in de prijzen.

Opvallend was wel dat er van Vliezele Sportief, de moederclub die Eerlijk Streven sinds dit seizoen inruilde voor Racing Gent, slechts drie deelnemers aan de start verschenen. De povere deelname van VS-atleten aan de eerste memorial Van De Putte vorig jaar, toen nog in het BLOSO-centrum Putbos in Oordegem, lag mee aan de basis van de stopzetting van de samenwerking. Toch heeft die beslissing geen invloed gehad op de sportieve prestaties. Het bestuur van Eerlijk Streven kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar het provinciaal kampioenschap in Ninove en maakt al voorbereidende plannen voor een derde memorial in Schellebelle volgend jaar.